zondag 19 februari 2012

Deze Blog komt uit Leon en zijn gemaakt tijdens de drie koningen optocht.
2 foto´s zijn van de optocht. De andere waren objecten die ik zo zag.


Deze lantaarn is dezelfde als op de eerste foto. Het was donker en het wilde maar niet lukken om de kleuren mooi te krijgen, daarom maar naar het zwart wit omgezet. Dus geen foto van de Nikon FA maar van de Fuji S5. De foto heeft tevens een beetje kloon werk ondergaan.


Twee figuranten van de drie koningen optocht in dit tafereeltje kunnen schieten. Mooi is de ondergaande avondzon die het grijze gebouw in een rode gloed zette, de perspectivische werking erbij in combinatie met de lantaarn en de boom, maakt van deze plaat een mooi geheel.


Ook hier maakt de avondzon een mooi kleurpatroon. Op de achtergrond de Junta van Leon en op de voorgrond een praalwagen van de optocht. Ik heb deze foto bewust nietgecropt vanwege de kleuren en de diversiteit die deze foto zo met zich meeneemt.


Dit gebouw is het Auditorio van Leon. De architect heeft zich heerlijk mogen uitleven.
Ik doe de rest. Ik heb me met de kleuren achteraf kunnen uitleven. Deze wand staat al meerdere keren op de foto en elke keer is de foto anders. Uiteraard geprofiteerd van de ondergaande zon. 


De laatste foto van vandaag was eigenlijk een vergissing, alleen de kleuren harmonie van deze foto heeft mij overtuigd om deze foto te plaatsen in deze blog. het zal niet ieders stijl zijn, maar swat, gewoon plaatsen.

Geen opmerkingen: